Corona maatregelen update

De fysiotherapeuten zijn weer aan het werk, maar we houden rekening met de Corona regels. Naast het volgen van de richtlijnen van het RIVM en de adviezen van de beroepsgroep fysiotherapie (kNGF), behandelen wij u met bescherming voor zowel u als onze therapeuten. Om u en onze veiligheid zoveel mogelijk in acht te nemen werken wij met mondkapjes, spatmaskers, handschoenen en hebben wij een hygiëne protocol. Ook nemen wij voorafgaand aan de eerste behandeling telefonisch een screening (triage) af. In de praktijk staan de overige maatregelen duidelijk aangeven. Het dringende verzoek is om alleen naar uw behandeling te komen en een grote badhanddoek mee nemen.

Graag willen wij dat wanneer u de praktijk binnenkomt een mondneusmasker draagt en om uw handen te desinfecteren met de hiervoor beschikbare middelen. Voor de medische fitness is er een aanvulling: Binnen sporten is toegestaan. Sporters boven de 18 jaar zijn verplicht een QR-code te tonen. Op de website van de Rijksoverheid lees je alle regels voor corona en sport.

Voor alle situaties geldt: heeft u (lichte) verkoudheidsklachten en/of (lichte) griepverschijnselen en/of andere mogelijke Corona-gerelateerde klachten en/of bent u in quarantaine en/of bent u in de afgelopen 10 dagen in contact geweest met iemand waarbij het Coronavirus is geconstateerd of bij twijfel: blijf dan thuis, annuleer telefonisch, via mail of ons contactformulier uw afspraak en volg de richtlijnen van de overheid!

Sowieso blijft het videobellen mogelijk, wanneer het nodig is. Wij doen onze uiterste best om bereikbaar te zijn voor vragen (0299 – 37 14 24), maar mocht u ons niet kunnen bereiken, dan vragen wij u om een bericht achter te laten of gebruik te maken van ons contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Natuurlijk blijven we u op de hoogte houden van de diverse ontwikkelingen.