Team

Anna van Ravenzwaaij

Ik ben sinds 2004 werkzaam in de Edamse Fysiotherapiepraktijk. In 2009 ben ik geslaagd als Master in de Kinderfysiotherapie in Utrecht. Ik heb mij ook verdiept in Sensorische Integratie therapie, schrijftraining, Plagiocephalometrie en oefentherapie. Ik begeleid graag kinderen van een leeftijd van 0-18 jaar, waarbij de individuele en persoonlijke benadering voorop staat.

Johan van Ravenzwaaij

Sinds 1995 ben ik werkzaam in deze praktijk. Daarvoor heb ik gewerkt en gestudeerd aan de VU in Amsterdam als onderzoeksassistent bij de afdeling bewegingswetenschappen. Ik ben het aanspreekpunt voor het team en de contactpersoon voor de huisartsen in de regio. Daarnaast kunt u bij mij al uw vragen over zorgverzekeringskwesties kwijt.

Karin Mol

Ik werk sinds februari 2001 in de praktijk als fysiotherapeute. Ik heb ervaring met het begeleiden van medische fitnessgroepen door mijn achtergrond als turntrainster en de cursus medische fitness voor oncologie patiënten. In september 2013 heb ik het diploma gewichtsconsulente behaald. De combinatie bewegen, voeding en begeleiding staan voor mij centraal in mijn vak als fysiotherapeute.

Friso Molewijk

Ik woon met mijn vrouw en kinderen in Oosthuizen. Ik ben algemeen fysiotherapeut en manueel therapeut volgens de orthopedische geneeskunde (Cyriax), voor de behandeling van diverse spier- en gewrichts-klachten. Ook het trainen om zelf de klachten te verminderen en blessures te voorkomen, is een belangrijk onderdeel van mijn visie.

Sandra Uidam

Mijn naam is Sandra Uidam en ik kom uit Marken. Ik ben getrouwd en heb twee kinderen. Sinds 1994 ben ik werkzaam als fysiotherapeut en in 1996 ben ik bij Fysiotherapie van Ravenzwaaij komen werken. Op maandag en donderdag ben ik te vinden in de Meermin of in de praktijk in de Paulus Pieterstraat. Tevens ben ik in het bezit van het diploma Medical Taping.

Caroline van der Blonk

Ik ben Caroline van der Blonk en meer dan 30 jaar als algemeen fysiotherapeute werkzaam. Ik ben actief in twee praktijken en in deze praktijk behandel ik voor 50% ouderen. Mijn belangstelling gaat vooral uit naar orthopedische aandoeningen met als extra aandachtsgebied de schouder. Middels cursussen heb ik mij hierin verdiept. Tevens volg ik met veel interesse diabetes patiënten.

Sander Clarisse

Ik ben Sander Clarisse en ben in 2017 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut.Sinds die tijd heb ik de cursussen medical taping, dry needling en traumatologie en fractuur genezing afgerond. Naast mijn reguliere patiënten, geef ik de aquatherapie in de Waterdam. Ik ben mijn hele leven al actief in en rond het water. Dat ik mijn werk nu mag combineren met een passie van mij, zie ik als een groot voordeel. De samenwerking aangaan met mijn patiënten, om samen te werken aan het gestelde doel, is mijn drijfveer als fysiotherapeut.

Uw specialist in fysiotherapie, manuele therapie, kinderfysiotherapie, medische fitness en revalidatie