Team

Anna van Ravenzwaaij

Ik ben sinds 2004 werkzaam in de Edamse Fysiotherapiepraktijk. In 2009 ben ik geslaagd als Master in de Kinderfysiotherapie in Utrecht. Ik heb mij verdiept in Sensorische Integratie therapie, oefentherapie, schrijftraining en baby’s met bijvoorbeeld een voorkeurshouding, Plagiocephalometrie / Skully Care en draagdoekconsulente. Ik begeleid graag kinderen van een leeftijd van 0-18 jaar, waarbij de individuele en persoonlijke benadering voorop staat.

Werkzaam op de Nieuwe Haven en bij patiënten aan huis op de dins-, woens-, en vrijdag. BIG: 39061756404

Johan van Ravenzwaaij

Sinds 1995 ben ik werkzaam in deze praktijk. Daarvoor heb ik gewerkt en gestudeerd aan de VU in Amsterdam als onderzoeksassistent bij de afdeling bewegingswetenschappen. Ik ben het aanspreekpunt voor het team en de contactpersoon voor de huisartsen in de regio. Daarnaast kunt u bij mij al uw vragen over zorgverzekeringskwesties kwijt.

Bereikbaar ben ik op de maan-, dins-, woe- en donderdag en de vrijdagochtend. BIG: 59044039904

Sandra Uidam

Mijn naam is Sandra Uidam en ik kom uit Marken. Ik ben getrouwd en heb twee kinderen. Sinds 1994 ben ik werkzaam als fysiotherapeut en in 1996 ben ik bij Fysiotherapie van Ravenzwaaij komen werken. Op maandag en donderdag ben ik te vinden in de Meermin of in de praktijk in de Paulus Pieterstraat. Tevens ben ik in het bezit van het diploma Medical Taping.

Ik werk in de Paulus Pietersstraat, bij patiënten aan huis en in de Meermin op de maandag en de donderdag.  BIG: 09043264904

Caroline van der Blonk

Ik ben Caroline van der Blonk en meer dan 30 jaar als algemeen fysiotherapeute werkzaam. Ik ben actief in twee praktijken en ik heb extra interesse in aandoeningen van de gewrichten en het bewegingsapparaat, waarbij ik het een uitdaging vind om door oefenen mensen snel weer te laten terugkeren op niveau. Ik werk daarbij veel met ouderen en ik geloof dat door fysiotherapie het functioneren en daardoor de zelfstandigheid zo lang mogelijk kan bestaan. Veel aanvullende opleidingen gevolgd, met als extra aandachtsgebied de schouder en ook dry needling wat ik met veel succes toepas.

Momenteel werk ik op de maan-, en donderdagochtend. BIG: 39033157404

Uw specialist in fysiotherapie, manuele therapie, kinderfysiotherapie, medische fitness en revalidatie